Busken Huethove
We werken samen
We zijn eerlijk
We zijn beleefd
Je bent een kanjer
We zijn vriendelijk

Home Busken Huethove

Onze website wordt binnenkort vernieuwd. Vandaar dat deze site niet meer helemaal wordt bijgehouden. Houd de Facebookpagina van de school in de gaten voor het allerlaatste nieuws. 

Dit is de website van basisschool 't Schrijverke, locatie Busken Huet. Wij zijn een katholieke school met ongeveer 200 leerlingen in de wijk Buytenwegh in Zoetermeer. Op deze website leest u meer over de school, ons onderwijs en onze leerlingen. Ook vindt u hier de jaarkalender, nieuws en informatie over hoe u bij de school betrokken kunt raken. Op de contactpagina vindt u onze contactgegevens of bel op schooldagen naar 079 3290 190.

Locaties
't Schrijverke bestaat uit twee grote vestigingen. Naast onze school is er ook een vestiging van 't Schrijverke in de wijk Meerzicht. De vestiging in Meerzicht heeft een hoofdgebouw en een dependance. De vestiging in Buytenwegh heeft alleen een hoofdgebouw. De twee vestigingen hebben een gezamenlijke directie en een gezamenlijke medezeggenschapsraad. De directie bestaat uit John Vonk, directeur, en Corrie Baas, adjunct-directeur. John Vonk is het eerste aanspreekpunt voor onze locatie. Meer over de vestiging Toverberg vindt u op deze website.

Met ingang van 1 september 2014 draaien wij op school een continurooster.

't Schrijverke maakt onderdeel uit van de Unicoz onderwijsgroep. Dit is de grootste onderwijsorganisatie in Zoetermeer en omstreken, met scholen voor primair en voortgezet onderwijs.